Altus Ve Beyaz Esya

Beyaz eşyalar, günümüz kadınlarının en önemli yardımcısı ve kurtarıcısı olmuşlardır. Ev işlerinin yükünü alan, kadınlara boş zaman kazandıran beyaz eşyalarda, son dönemde çok farklı özelliklerde ürünler geliştirilmiştir. Bu ürünlerde teknolojinin en son imkanları ve yenilikleri kullanılmış, bir çok fonksiyon ve özellik eklenmiştir. Yeni pek çok özelliğin eklenmesi ile birlikte, beyaz eşya teknik özelliklerinin de servisler tarafından iyi bilinmesi ve kullanılması gerekmektedir. Arızaların tespiti ve giderilmesi için en son teknik bilgiler mutlaka öğrenilmelidir.
www.altusal.net ve Altus olarak firmamız, beyaz eşyalarla ilgili en son yenilikleri yakından takip etmekte, en yeni teknik bilgilerle personelini eğitmektedir. Eğitimlerin amacı, arıza tespitleri ve tamirlerinin en doğru şekilde yapılmasını sağlamaktır. Firmamız, bu yöndeki çalışmalarını sürekli olarak yapmakta, her türlü personel ve ekipman yatırımı yerine getirmektedir. Beyaz eşya üreticilerinin en önem verdiği konuların başında teknik servislerin eğitimleri gelmektedir. Bu eğitimlerin yanı sıra, firmamızın bölgemizde daha iyi hizmet verebilmesi için uygulamaya soktuğu belirli prensipleri bulunmaktadır. Buna bağlı olarak, servis talebi için firmamızı aradığınızda, telefonunuza cevap veren elemanımız sizden arıza ile ilgili bilgiler almaktadır. Bu arıza bilgileri değerlendirilerek gelen ekibimiz buna göre hazırlanmaktadır. Teknik ekibimiz, her türlü aksiliği düşünerek opsiyonlu olarak yola çıkmakta ve zamanında randevusuna gitmektedir. Bu sayede sizin servisi bekleyerek boşa zaman geçirmenizi önlemekteyiz. Servis ekibimiz, servis için gittiği yerlerin temizlik ve düzenini bozmamakla yükümlüdür. Bunlara kesinlikle hassasiyet göstermek zorundadır. Özkanlı Altus Yetkili satıcısı olarak, arıza tespitlerini en son teknolojik ekipmanlarla gerçekleştirmekte ve en hatasız şekilde arızaları gidermektedir. Pek çok firmanın yapamadığı ve bizim özellikle üzerinde durduğumuz uygulamalarımızdan biri de, 7/24 kesintisiz servis hizmetidir. Diğer bir uygulamamız olan gezici servis hizmetlerimiz sayesinde, çok acil giderilmesi gereken arızalar hızlıca müdahale etmekteyiz.
Özkanlı Altus Yetkili satıcısı olarak, bizi tercih eden her müşterisine sağladığı ekstra hizmetlerin yanı sıra, uygun fiyat koşulları ile de hizmet sunmaktadır. Arızalar, sizin kabusunuz olmasın. Biz, yılların sağladığı tecrübe ve bilgi birikimimizle sizin her türlü beyaz eşya sorununuzla ilgili yanınızdayız. Tamir ve bakımlarınızda hiç beklemeden bizi arayın ve avantajlarımızdan yararlanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski