Amac Egitimse ideal Yurtlari Yaninizda

Ülkemizin birçok şehrinde 25 şube ile hizmet sağlayan İdeal Yurtları, alanında uzman personelleri ile siz değerli öğrencilerimizin yanında. Yıllardır edindiğimiz tecrübeler sizlere daha iyi hizmet sağlamak adına yenilikçi politikalarımızla birleşerek İdeal Yurtlarının Ankara yurt kavramlarıyla aynı anda anılması başarısını göstermektedir. Ankara öğrenci yurdu olarak siz değerli öğrencilerimize yüksek kaliteli hizmet sağlamayı amaç edindiğimizi belirtmek isteriz. Aileleriniz tarafından merak edilen, endişe duyulan tüm noktalar sizler için düşünülerek kusursuz hizmet sağlamak için çaba harcamaktayız.
Ankara öğrenci yurdumuzda, farklı kapasitelerdeki odalarımızla ihtiyaç ve tercihlerinize en uygun odalar arasından seçimde bulunabilirsiniz. Ankara yurt odalarımızın tamamı geniş ve ferah pencerelere sahiptir. Öğrencilerimizin odalarında geçireceği vakitlerinde sıkılmalarının önüne geçmeyi hedeflemekteyiz. Ankara öğrenci yurdumuzda öğrencilerimizin sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirebileceği alanlar bulunmaktadır. Arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz cafeterya Ankara yurt binamız bünyesinde mevcuttur. Öğrencilerimizin eğitimlerini aksatmamaları için hazırlamış olduğumuz etüt salonları ders çalışmak için ideal ortam hazırlanarak hizmetinize sunulmuştur. Yurdumuz bünyesinde yer alan yemekhane de hazırlanan yemekler öğrencilerimizin yüksek değerde beslenmesi için özel olarak hazırlanmaktadır. Hazırlanan yemeklerde kullanılan tüm malzemeler, bilindik ve tanındık markaların mamulleridir. Ayrıca öğrencilerimizin sağlığını düşünerek, kullanılan malzemelerin organik olmasına gerekli özen gösterilmektedir.
Ankara öğrenci yurdu olarak temizlik konusunda deneyimli personeller ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Tüm personellerimizin gerekli eğitimi tamamlamasının ardından görevlerine başladığını bu noktada hatırlatmak isteriz. Öğrencilerimizin her an yanında olmak amacıyla, yurt müdürü, müdür yardımcısı, idari personeller bina içerisinde sizlerin yardımcı olmak adına hazır bulunmaktadır. Ankara öğrenci yurdu siz değerli öğrencilerimize bir yurttan daha fazlasını sunmaktadır. Öğrenciliği konforlu hale getirmek adına sağlanan pek çok imkan Ankara öğrenci yurdu olarak sizlere sunulmaktadır. Çamaşır hizmetimiz ile sizlerin çamaşırlarınızı temizlemek adına yurt dışına çıkmasına gerek kalmaz. Hem yıkama hem de kurutma faaliyetleri Ankara özel yurt binamız içerisinde sağlanmaktadır.
Ankara öğrenci yurdumuzda bina güvenliğinden sorumlu güvenlik görevlileri 7/24 görevleri başında bulunmaktadırlar. Sizlerin güvenlik ihtiyacı, kurumumuz sorumluluğundadır. Ayrıca belirtmek isteriz ki kurumumuzda barınma talebinde bulunan öğrencilerimizin öğrenci belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir. Öğrenci olmayan bireylerin yurdumuzda barınması mümkün değildir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski