Antalya Apartman Temizligi

Apartma ve merdiven hijyenikliğini yapmak sadece sağlık açısından değil ayrıca çocuklarınız için çok mühim bir şeydir. Hele ki sıcak aylarda bunu yaptırmak gerekmektedir. Temizlik hizmetlerini yapan personel ya da personeller öncelikle Antalya temizlik şirketleri doğrultusunda seçilip yapılmaktadır. Bütün Antalya ev temizliğine ait araçları ve kimyasallar dahil temin edilip öyle gelinmektedir. Her apartman girişlerine asılna çizelge sayesinde giriş ve çıkış saatleri bakabilir, temizlik denetimini takip edebilir ve Antalya apartman temizliği yapan kimlerin yaptığına dair de imzaları ve isimleri görebilirsiniz.
Çalışanların bilgilerini (ad-soyad, foto, SGK, gsm no gibi) takip çizelgesinde bulabilir ve her hangi bir durumda iletişime geçebilirsiniz. Bazı şirketler her hafta ve bazıları ise her ay düzenli bir şekilde merdiven temizliği, kapı ve cam temizliği, korkuluklar dahil varsa asansör hijyenikliği  yapılmaktadır. Ayda bir ise seyrek kirlenen posta kutusu, elektrik-su sayaçları, doğalgaz saatleri ve boruları temizlenmektedir.
Kapıya yapıtırılan reklam hedefli etiketler çizmeyen jiletler ile kazınmalıdır. Su isteği listede sıra takip edilerek evlerden karşılanmaktadır. Suyu emen havlu paspas ve temizlik kova takımı  kullanılmalıdır. Çöp suyu kalıntıları çamaşır suyu ve yüzey temizleyici kullanılmalıdır. Fırça, çek-çek, kürek, camsil kullanılmalıdır. Kullanılan bezlerin tamamı mikrofiber olmalıdır, endüstri tip sarı bez kullanılmamalıdır. Temizlik bittikten sonra parfüm kullanılmamalıdır. Unutmayın ki pazar ürünleri gerçek çiçek kokusu değil, zehirli kimyasal gaz saçmakta ve sağlığı tehdit etmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski