Saat Modelleri

Saatler çıktığından bu yana ilk ve önemli aksesuarlardan birisi olmuştur. Bizlere zamanı gösteren saatler teknoloji gelişmesi ile birlikte saatler de gelişmeye devam etti. Saatler sayesinde zamanı ölçüyor hatta bazı saat modelleri sayesinde hangi günde olduğunuzu bile görebiliyorsunuz.
Eskiden sadece dakika ve saat vardı, daha sonra saniye eklendi ve en son olarak salise eklendi. Bunlar eklenirken tabi ki de takvim tarzı saat modelleri de bulunmaktaydı. Erkek saat modelleri daha çok büyük, erkek bileğine göre uygun ve kordonu da ona göre büyüktür. Bayan saat modellerinde ise daha ince, zarif ve şık olarak tam kadınlara hitap etmektedir.
Bayan gözlük modelleri gibi saatlerde de en şık ve zariflik her zaman bayanlara özgü ve özel olmuştur. Erkeklerin, klasik, sportif ve sıradan olmuştur. Bayanlar da şıklığa önem verildiği için taşlar süslemeler, pullar ile farklı görsellik, resimli, vs. birçok gösteriş meraklıları için saat modelleri mevcut. Fakat erkekler de bu modeller biraz daha kısıtlı. Taşlı, pullu vs. olmayacağı için erkeklerde ise mekanik görünümlü saatli modeller daha fazla rağbet görmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski