Kurumsal Kimlik Hizmetleri

Bir kurum kendini nasıl ifade ederse etsin, duruşu ile, davranışları ile fark etmez her türlü kuruluş yaptığı hal ve hareketlere kurumsal kimlik denmektedir. Webmasterlar da tasarımcılarında kendilerine özgü bir kimlikleri bulunmaktadır.
Tasarım düşüncelerinin çizgisinde, bir hedef için belli düşünceler doğrultusunda düzenlendiği, çıktığı ve bunların programa dönüşmesi işlemine de web tasarım denmektedir. Bu uygulamaların bitmesinden sonra ortaya çıkan bir internet sayfası da tasarımcının buluşu olarak ortaya çıkar. İnternet tasarımı programdan sonra son kişi bir internet tarayıcısı olan Google gibi tarayıcılar ile internetten sitelere girebilmektedirler.
Tasarımın her alanda olduğu gibi internet tasarımı içerisinde de belirli bölümler yapılarak çalışmalar oluşturulur. Örnek verecek olursak, düzen, grafik, renk, font ve içerik gibi. Bir internet sayfası yaparken ya da tasarlarken, bir sayfasını dahil güzel ve resimli olarak daha iyi şekle getirebilmek amacıyla internetin temel kuralları ile beraber her daim ziyaretçileri düşünerek yapmanız lazım. Navigasyon, multimedya, uyumluluk, teknoloji ve interaktif gibi araçlar kullanıcı dostudur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski