LR Aloe Vera

Türkiye’de adı Tıbbı Sarısabır olarak bilinen Aloe Vera, Afrika kökenli şifalı bir bitkidir. 2 bölümden oluşan Aloe Vera ilk bölümü dışarıda olan müshil yani yeşil kabuğu, ikincisi de içerisinde olan sıvı yani müsilaj adı verilmiştir. Ülkemizde birçok evlerde aslında Aloe Vera bitkisi bulunmaktadır. Fakat faydalarını bilmediğimiz için sadece süs olsun diye yetiştirmekteydik. Faydasını duyduğunuz zaman anında içine açıp yemeye başlayabilirsiniz.

Aloe vera hakkında internet sitelerinde lr üyelik ile malzemeleri satın alma, lr aloe vera ile şifalı kremler, su gibi birçok lr ürünleri hakkında duymuşsunuzdur, duymadıysanız da bilgi sahibi olabilirsiniz. Aloe vera kreminde bulunan mineraller, aminoasitler ve vitaminler özellikle cildimizin en büyük dostudur. İçinde bulunan bu proteinler cildin yaşlanmasını engellemektedir. Kuru ciltlere sahip olanlar en çok Aloe vera kremleri kullanmaktadır çünkü cildi her daim canlı tutmaktadır.
Aloe vera kullanmadan önce cildinizin alerjisi var ise kullanmamanız daha iyi olacaktır. Bazı insanların aloe veraya özellikle ciltte alerjisi olabiliyor. Bu yüzden doktora başvurursanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski