Cagri Merkezi Data

Türkiye’de hemen her gün yeni bir çağrı merkezi açılmakta. Bu çağrı merkezleri bir çok insana istihdam kapısı olmakla birlikte, tele pazarlama sektörü için de son derece önemli bir sektör haline gelmiştir. Bir çağrı merkezinin istikrarlı şekilde çalışabilmesi için güncel çağrı merkezi data ihtiyacı bulunmaktadır.

Yapılan onca yatırım, personel ve teçhizat giderleri, teknik altyapı gibi sabit giderlerin üstüne elektrik, kira vb. gibi yönetimsel giderlerde eklenince maliyet artmaktadır. Bu şartlarda bir çağrı merkezinin haftanın 7 günü 24 saat çalışarak ürün / hizmet pazarlaması yapması ve giderlerini ezerek kâr eder duruma geçmesi gerekmektedir. Bu süreçteki bir çağrı merkezinin yapmış olduğu işin en önemli kaynağı çağrı merkezi data hizmetidir.

Elinizde çok güzel, son teknoloji kullanılarak profesyonelce donatılmış bir çağrı merkeziniz, çalışanlarınız ve satışa hazır ürün ve hizmetleriniz var fakat bu hizmetleri ve ürünleri yeni müşterilere sunmak yönünde sıkıntı mı çekiyorsunuz? İşte tam bu noktada biz devreye giriyor ve yeni müşterilere ulaşabilmeniz için çağrı merkezi data sektöründe sizlere Tüm Türkiye’den farklı kurumlar tarafından reklam alımına onay vermiş, il, ilçe, kırınımlı kategorili çağrı merkezi data sağlıyoruz.

Bugüne kadar çağrı merkezi data sektöründe çalıştığımız bütün çağrı merkezleri sürekli alım yapan müşterilerimiz arasına dahil olmuşlar, verdikleri hizmeti ve pazarladıkları ürünleri daha çok müşteriye ulaştırma konusunda çağrı merkezi data ile işlerini ikiye katlamışlardır.

Siz de çağrı merkezi sektöründe iseniz ve ürünlerinizi, hizmetlerinizi yeni kitlelere duyurmakta sıkıntı yaşıyorsanız çağrı merkezi data ile ilgili dilediğiniz kriterde müşteri listesi temini için bizimle irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca sitemizden cep telefon data hizmeti gibi hizmetlerde alabilirsiniz.

Unutmayın verdiğiniz hizmet ne kadar kaliteli olursa olsun doğru hedef kitleye ulaşmadıkça yeterli sonuç elde edilemez. Doğru hedef kitlelere çağrı merkezi data aracılığı ile ulaşmak ve iş hacminizi ikiye katlamak ise bir telefon kadar uzağınızda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski