Cep Telefonu Data Hizmeti

Ticaret hizmet bilimidir, en iyi hizmeti veren ise en çok kâr edendir demiş George Eberhard.  Vermiş olduğunuz hizmet, pazarladığınız ürün ne kadar kaliteli olursa olsun doğru müşterilere ulaşmadıkça verim elde edemezsiniz. Doğru müşterilere, odaklı bir şekilde ulaşmak için sizlere Cep Telefonu Data hizmetimizden bahsetmek istiyoruz.

İşletmelerin reklam için ayırdıkları bütçe firmadan firmaya farklılık gösterse de herkes kendi ölçeğince reklam için bir bütçe ayırmakta. Bununla beraber bazı firmalar televizyon, radyo, gazete gibi mecraları seçmekteler. Bu tür mecralarda reklam birim maliyetleri çok külfetli olduğu için çoğu esnaf bu imkânlardan maalesef yararlanamamaktadır. Bu noktada devreye giren çok düşük maliyetli iki hizmet bulunmaktadır. Bunlar çağrı merkezi data aracılığı ile müşterileri arayarak ürünlerinizi, hizmetlerinizi tanıtmak veya izinli toplu sms yöntemini kullanarak müşterilerinize ürünlerinizi tanıtmak. Bunun için de işletmelerin ürünlerini tanıtabilmelerinde kullanacakları cep telefonu data ihtiyaçları doğacaktır.

Günümüzde çoğu işletmenin çıkmaza girdiği nokta yeni müşteriler kazanmak konusundadır. Ürünlerini, hizmetlerini çağrı merkezi aracılığı ile müşterilerine aktaran firmaların en çok ihtiyaç duyduğu materyal cep telefonu data dır. Güncel ve yorulmamış cep telefonu data ise bulunmaz bir hazine niteliğindedir.

Güncel Cep Telefonu data ile yapabilecekleriniz arasında ürünlerinizi yeni müşterilere tanıtabilir, daha geniş kitlelere ulaşabilir, satışlarınızı ve kârınızı en üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Bunu yaparken dilerseniz çağrı merkeziniz aracılığı ile birebir arama, dilerseniz izinli toplu sms yöntemi ile mesaj gönderim metodunu seçebilirsiniz.

Tamamı farklı şirketlerin anketleri kapsamında reklam alımına izin veren müşterilerden oluşan portföyümüzdeki cep telefon data sını sürekli güncelliyor, bir müşterimiz tarafından talep edilen dataları ise portföyümüzden çıkartarak bir sonraki müşterimize sunmuyoruz. Böylelikle hem cep telefonu data verilerimizin yorulmamasını, yıpranmamasını sağlıyoruz, hem de yeni alım yapan müşterimizin daha çok verim almasını amaçlıyoruz.

Siz de işlerinizin yavaşladığından, yılın ticaret açısından en ölü sezonunu birkaç girişim ile kârlı geçirmek için farklı arayışlar içinde iseniz sizlere Tüm Türkiye’den farklı ölçütlerde dilenen kategoride, yaş ve cinsiyet ayrımı yapılabilen cep telefonu data hizmeti veriyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski