En Iyi Dusuk Hapi

Gebeliğini düşük hapı olan Misoprostol ile bitirmek isteyen kişi, bunu kesinlikle tek başına yapmamalıdır. Mutlaka düşük yaparken, yanında birisi olmalıdır. Bu sırada gebeliğinizi bilen bir arkadaş, eş veya yakının olması, olası yan etkilerde müdahale edilmesini sağlar. Kanama başladığında bayan ile iletişimde kalan birinin olması yan etkilerde yardımcı olabilmesi için mutlaka önemlidir.
En iyi düşük hapı Misoprostol ile yalnızca kişinin ekstra bir hastalığı olmadığında tıbbi gözetim olmadan rahatlıkla kullanılabilir. Bu konuda bazı rahatsızlıklar hap kullanımı konusunda engel olmamaktadır. Misal, anemi gibi ciddi hastalıklar, ciddi kanamalara yol açabilir. Ciddi sorunları olan birisi için tehlikeli olabilirler. Ciddi rahatsızlıklar, kürtajı sınırlayıcı kurallara sahip yerlerde bile, bazen, yasal düşürme için neden oluşturabilmektedir. Tedavi zamanında asla alkol ya da hap kullanmamalısınız.

Misoprostol, dış gebelik şansı bulunduğu zamanlarda kesinlikle kullanılmamalıdır. Dış gebelik aslında rahim dışarısında oluşan hamileliktir. Dış gebelik ancak ultrason ile görülebilir. Dış gebeliği olan kişinin sağlığının garantisi için kesinlikle jinekoloğa gitmek gerekir. Bu gibi durumlarda jinekologlar, kürtajın yasal olmadığı yerlerde bile tedavi sorumluluğu taşımaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski