Protez Sac Uygulama Asamalari

Protez saç, kellik sorununu ortadan kaldırmaya yarayan bir çözümdür. Saçlarıyla bir türlü mutlu olamadığı için, özgüven eksikliği hisseden kişiler bazı çözüm yollarına başvurmaktadır. Protez saç uygulaması da bu çözüm yollarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanlar genellikle protez saç uygulamasının nasıl olduğunu bilmediği için, protez saç yaptırmak konusunda tereddüt etmektedir. Sizlere bu yazımızda protez saç uygulama aşamalarından kısaca bahsetmek istiyoruz.

Protez saç uygulamasında ilk aşamayı, ölçülendirme olarak adlandırmaktayız. Baş üzerinde eski gürlüğünü kaybetmiş, saçsız kalmış veya seyrekleşmiş bölgeyi 8 parça halinde ayırma işlemi uygulanır. Uygulama yapılacak bölgeye çizim doğru bir şekilde yapıldıktan sonra, baş şeklinin doğru olarak belirlenebilmesi için işaretli olan bölgenin saç kalıbı oluşturulmaktadır. Kişinin saç özellikleri dikkate alınarak, alınan kaba uygun olarak hazırlanan saç protezi oluşturulur. Bu evrelerden sonra protez üretimi için sipariş verilmektedir.

Protez saç uygulamasının ikinci aşaması, yapıştırma saç veya yerleştirme olarak adlandırılmaktadır. İlk aşamada bahsetmiş olduğumuz saç kalıbına göre saç yerleştirme başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Eğer bu aşamada doğru bir çalışma yapılırsa, protez saç diğer saçlarla uyumlu bir görünüm elde edilecektir. Ucuz protez saç uygulaması ve kaliteli işlem yapılmasını istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz. Protez saç saçın tamamı için uygulanacaksa problem çıkma olasılığı yoktur. Fakat sadece belli bir bölgeye uygulanması durumunda, uygulama yapılan kişinin saç rengi, kalınlığı gibi özelliklerinin iyi tespit edilmesi diğer saçlarla uyumlu olması adına oldukça önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski