Varnost Access Kontrol Sistemleri

Varnost Access Kontrol Sistemleri 10 yılı aşkın deneyimi, kalitesi ve uzman teknik ekibi ile Türkiye’nin her bir noktasına Geçiş Kontrol Sistemleri, Personel Devam Kontrol Sistemleri, Turnike Sistemleri, Kamera Sistemleri, Güvenlik Görevlisi Tur Kontrol Sistemleri, Güvenlik Tipi Arama Dedektörleri, Araç Takip Sistemleri, Şehir İzleme Sistemleri, Görüntülü Kapı Telefonları, Yangın Algılama ve İkaz Sistemleri hizmetlerini vermektedir.

Geçiş kontrol sistemleri üzerine 10 yılı aşkın deneyime ve birçok referansa sahip olan Varnost, genç bir kadro ve bitmeyen enerjisi ile her geçen gün büyümektedir. 2014 yılının başında ilk olarak şahıs şirketi şeklinde kurulan Varnost; sunduğu yenilikçi çözümler ve nitelikli teknik destek anlayışı ve hizmetleri ile kısa sürede müşteri portföyünü genişletmiştir. Bunun neticesinde de 2014 yılının ortalarında Ekim ayında Limited Şirket olarak faaliyetlerine devam etmeye başlamıştır.
Türkiye’nin dört bir yanındaki özel kuruluşlar ve kamu kuruluşlarının yanı sıra bireysel kullanıcılara da sunulan hizmetler arasında;

·         Geçiş Kontrol Sistemleri (Kart, Parmak İzi, Yüz Tanıma)
·         Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS)
·         Turnike Sistemleri (Tripod, Optik, Tam Boy, Swing Gate)
·         Kamera Sistemleri (CCTV)
·         Güvenlik Görevlisi (Devriye) Tur Kontrol Sistemleri
·         Güvenlik Tipi Arama Dedektörleri (X-Ray, Kapı, El)
·         Araç Takip Sistemleri (GPS)
·         Şehir İzleme Sistemleri (Mobese)
·         Görüntülü Kapı Telefonları (Video Intercom)
·         Yangın Algılama ve İkaz Sistemleri yer almaktadır.

Sunulan tüm hizmetlerde müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutmayı misyon edinen Varnost, satış ve montaj sonrası güler yüzlü ve hızlı teknik destek hizmeti ile uzun vadeli kaliteli bir ticari dostluğun adımlarını atma gayesini gütmektedir.
Daha fazlası ve tüm ürünler için www.varnost.com.tr sitesine bakabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski