Akıllı Filo Yönetim Sistemleri

Filo Yönetimi, lojistik firmalarında var olan araçların, ekipmanların, garaj ve alt yapı sistemlerinin bir düzen ve sistematik şekilde yönetilmesi ve yürütülmesi işine filo yönetimi denilmektedir. Bu yönetimde kullanılan araçların nerede ve ne zaman olacağı, yapılan veya yapılacak olan bakımları, hangi yerlerde konaklama yapacağı yeri ve zamanı, araçta bulunacak olan ekipmanlar ve şoför durumu gibi tüm işlemlerin tamamını kapsayan sistemlerdir.

Sizlerde filonuza ait olan tüm araçlarınızı ve bu araçların tüm süreçleri tek ekranda görebilir, ölçümleyebilir, analiz edebilir ve filonuzu en verimli şekilde yöneterek tasarruf ve güvenli sürüş sağlayabilirsiniz. iFiLO sizlere kolay kurulum, online erişim, maliyet avantajı ve veri güvenliği sağlamaktadır. Filo yönetim sistemi ile sizlerde filonuzun güvenliğini sağlayabilir ve ekonomik anlamda avantajlar sağlayabilirsiniz.

Birçok avantajı sizlere güvenle sunan iFiLO yenilikleri ile rakiplerinin ilerisinde bulunmaktadır. Filo yönetim yazılımı ile sürücü puanlama, güvenli sürüş için sürücülerin alışkanlıklarını ve manevralarını düzenli şekilde ölçerek kaza riski oluşturan davranışları analiz etme, teknolojik olarak tüm süreçleri takip ederek verimliliği arttırma ve daha iyi sürüş, rölanti süresi takibi ile yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Daha fazla bilgi ve güncel paketler için www.ifilo.com.tr ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski