Metin2 Yang - Metin2 Won Satın Al


Metin2 yang Metin2 Won  adından da anlaşılacağı üzere metin2 oyununda kullanılan oyun parasıdır, 100m yang 1wona eşittir. Bu oyun parası metin2 oyunu çerisindeki ticaretin dönmesini sağlamakta oyuncular tarafından metin2 içerisindeki itemlerin alışverişinde kullanılmaktadır. Oyuncular kullanmadıkları itemleri veya kendi karakteri için işe yaramayacak itemleri oyun içerisinde yang karışığı satar ve ihtiyacı olan itemleri alır. Metin2 yang oyun içerisinde yaratıklardan bir miktarda da olsa düşmektedir ayrıca itemleri satıcıya sattığımızdda da elde edilmektedir, yangı en kolay düşürdüğümüz değerli itemleri pazarda satarak elde edebiliriz örneğin şansımız varsa 5 level bir metin taşından düşüreceğimiz bir hava kılıcı bk en az 10m edecektir veya şansımız varsa kasılırken slotlardan düşürdüğümüz güzel efsunlu bir item 50m yapabilecektir.

Oyundaki tüm itemlerin yang ile alınıp satılması metin2 yangın maddi bir değeri olmasını sağlamıştır.  Metin2 yanag ihtiyacı olan oyuncular metin2 won satın al yapıp karakterini daha hızlı geliştirmek isteyen veya elinde ihtiyacının olmadığı yangı olan para kazanmak için metin2 won satışı yapmak isteyenler bu işlemler için için çeşitli platformaları kullanmaktadır. Bu platformlardan en bilinenlerden birisi mestogames tir. Mestogames sitesi üzerinden ihtiyacımız olduğu kadar metin2 yang satın alabilir veya artık ihtiyacımızın olmadığı yangı siteye metin2 yang satışı ile satarak para kazanabiliriz.

Metin2 won ( yang ) alımı oyun başlangıçta rahat gelişim açısından oldukça mantıklıdır çünkü düşük levelde bize gerekli olan eşyaları sağlamak için gerekli olan yangı elde etmek oldukça zordur, örnek vermek gerekrise oyuna yeni başlayan bir oyuncu bir saat uğraşarak en fazla 1m yang elde edebilirken 55 level veya 100 level bir oyuncu bu yangı 5dakikada elde edebilir. Bu sebeple pek çok oyuncu oyuna başlarken yang alımı yapar gelişimini tamamlayınca da satış yaparak para elde eder. Mestogames sitesinden ihtiyacımız olan yangı satın alabilir veya oyun içerisinde ticaret yaparak,metin boss keserek elde ettiğimiz yangların satışını yapabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski