Cemil Dönerkaya Paslanmaz Deniz Malzemeleri

CEMİL DÖNERKAYA 30 yılı aşkın süredir denizcilikte, yat ve kotralarda, yapılarda, asma-germe uygulamalarında, her çapta tel için yüksek kaliteli terminal, liftin, norsmenli ve mafsallı liftin ve paslanmaz yapı, krom halat ve deniz malzemeleri üretmektedir.

HER ÇAP İÇİN YÜKSEK KALİTELİ LİFTİN, NORSMEN, NORSMENLİ VE MAFSALLI LİFTİN, SWAGE SIVAMALI TERMİNAL VE ÇEŞİTLİ PASLANMAZ DENİZ MALZEMELERİ İMALATI

Dişi ve erkek terminaller, liftinler, norsmenli ve mafsallı liftinler, pres sıkmalı (SWAGE) sıvamalı liftin ve terminal çeşitleri denizcilikte yelken direklerinin çelik teller vasıtasıyla gerilmesinde ya da yapılarda çatı, tente çözümlerinde, sokak aydınlatma elemanlarının asılmasında ve daha bir çok alanda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz 316 kalite paslanmaz çelikten yüksek işçilik kalitesinde üretilmektedir. Genel olarak uzak doğu üretimi ürünlerde yaşanan şikayetlerden dolayı müşterilerimiz bizi tercih etmektedirler.
Teknenizin armasına ait ömrü tamamlanmış swage sıvamalı liftin ve telleriniz aynı ölçülerde yeni tel ve liftinlerle değiştirilip presleme işlemi yapılarak adresinize gönderilmektedir.

Yapılarda ve her türlü asma germe uygulamalarında proje aşamasında çözümler üretiyoruz.
Atölyemizde pres sıkma (sıvama) hizmeti ile SWAGE ürünlerinizin presleme işlemi yapılmaktadır.
Mamüllerimiz 30 yıllık tecrübenin eseridir ve Aisi 316 (a4) kalite paslanmaz çelikten özenle imal edilmektedir.

Bütün ürünlerimizin üzerinde bulunan C.D amblemi ürünlerimizin garantisidir.
Keçeci Piri Mah. Baçtar sok. No:6 Hasköy, Beyoğlu/İSTANBUL

Telefon: 0212 250 33 85
Fax/Tel: 0212 250 55 20
Cep/WhatsApp: 0542 210 13 19 E-mail
Mail: info@cemildonerkaya.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski