Projeksiyon Cihazı Seçimi

Kullanılacak ortama göre, iyi bir görüntü için ne kadar Ansi Lumen bir Projeksiyon Cihazına ihtiyaç vardır?

Bu, odanızdaki ışık koşullarına ve ekran büyüklüğüne bağlıdır. Kaba bir tabirle, 150-300 ANSI lümen oranı( 3 CRT projeksiyon tüpü parlaklığı) , ışıksız bir odada 60'' köşegen ekran ile yeterli ve uygundur, fakat loş ışıktaki 100"- 150" perde için 700-800 ANSI lümen civarı oranlara bakmalısınız; ayrıca 300" ekran yada aydınlık ışık koşullarında izleme yapmak isterseniz, en az 1200 ANSI lümen'e bakmalısınız. En iyi seçim, tabiki de, satıcınızdan 'projeksiyon cihazı'nın farklı ışık koşullarındaki tepkilerini görebileceğiniz bir demoyu talep etmenizle olacaktır.

Kapalı bir alan (ev,ofis vs.) için ortamı karartma imkanı yok ise;

2000-3500 arası idealdir.

Karartma imkanı var ise 1000-2000 arası(ideal) ve üzeri (isteğe bağlı) tercih edilebilir.

Açık ortamda ise en az 5000 ve üzeri tercih edilmelidir. Size en uygun projeksiyon modellerini www.arseyticaret.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

Evde Sinema Keyfiniz İçin Projeksiyon Cihazının yanında Birde İyi bir Medya Oynatıcıya ihtiyacınız var,  bu noktada Zidoo Firması imdadınıza Yetişiyor Realtek RTD 1295 Ve RTD 1296 İşlemci yongalarını kullanan cihazlar 4K Bluray REMUX filmlerde dahi sorunsuz akıcılık vadediyor. Hali hazırda Türkiye'de Arsey Ticaret Firması Tarafından getirilen modeller Zidoo Z9S, Zidoo Z10 , Zidoo X9S şeklindedir detaylı bilgi firmanın internet sitesinden incelenebilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski