Galvaniz Sac ve Otomat Çeliği Ürünleri

Galvaniz sac olarak adlandırılan ürünler, çeşitli alanlarda kullanılan ve bir çok alanda karşımıza çıkan özel nitelikleri özellikleri ile dikkat çeken bir kaliteli bir malzemedir. Galvaniz sac tanımını kısaca ve genel olarak yapmak gerekirse metalin belirli etkenler ile korozyona uğramaması amacıyla Çinko maddesi ile kaplanması sonucu oluşan ürünlere denilmektedir. Birçok farklı aşamadan geçerek en iyi şekilde üretilmektedirler. Galvaniz sac olarak adlandırılan bu ürünler birçok geniş kullanım alanına sahiptir.

Otomat çeliği günümüzde demir çelik sektöründe oldukça geniş alanlarda kullanılan en önemli ürünlerin başında gelmektedir. Talaşlı imalatlarda sıkça kullanılan düşük maliyetli çelik türü olarak da adlandırılmaktadır. Otomat çeliği olarak adlandırılan bu ürünler hem kimyasal özellikleri hem de fiziksel özelliklerinin uygun olmasından dolayı işlenebilirliği olan ürünleridir. Bu ürünlerin tercih edilmesinin sebepleri hem maliyetinin düşük olması hem işlenebilir nitelikli ürün olması hem de teknik özellikleri bakımından oldukça elverişli olmasından dolayıdır.

Doğal borusu olarak adlandırılan ürün grupları son derece özel kalite çelikten üretilen demir ve çelik sektörünün en değerli ve özel parçalarıdır. Üretilen bu tarz doğalgaz borusu gibi ürünler %100 hidrostatik basınç testi gibi testlerden geçmekte ve hedeflenen değerlere ulaşmaktadır. Bu testler ile bu ürünlerin yüksek basınca dayanaklı olduğu belgelenir. Sizlerde tüm bu ürün grupları ve bilgi için www.esnmetal.com gelebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski