LR Aloe Vera Ürünleri

LR, 1985 yılında Almanya’nın Ahlen şehrinde kurulmuş bir doğrudan satış şirketidir. Ürün gamı güzellik ve sağlık ürünlerinden oluşur. Satış faaliyetlerine kendi ürettiği parfümlerle başlayan LR, daha sonra aloe vera içeriğini de formüllerinde kullarak sağlık ve güzellik ürünlerini portföyüne eklemiştir.

2004 senesinden beri Türkiye’de faaliyet gösteren şirket distribütor bir firma değil, LR Türkiye ofisi olarak Almanya’daki şirketi temsil etmektedir. Almanya’da made in germany kalitesiyle üretilen LR ürünleri, cilde ve insan sağlığına uyumluluk testleri bağımsız kurumlarca yapıldıktan sonra, T.C. kanunlarına uygun şekilde ve gerekli bakanlıklardan tüm izinler alındıktan sonra Türkiye’ye ithal edilmektedir.  

LR Aloe Vera Box Set ve LR Acil Durum Spreyi gibi yüksek oranda aloe vera içeren ürünleriyle Türk tüketicilerini güvenini kazanan LR, daha sonra Zeitgard gibi devrim yaratan cilt bakımı cihazlarıyla müşterilerinin beğenisini bir kez daha kazanmıştır.

LR, doğrudan satış yöntemiyle çalışır. Şirkete üye olan bağımsız iş ortakları LR ürünlerini üye geliş fiyatından alırlar ve LR katalog fiyatlarından satış yaparak gelir elde ederler. Önerilen fiyattan satış yapıldığı durumda kar oranı yüzde 40’tır. LR bağımsız ortağı sıfatıyla çalışan LR üyeleri istedikleri fiyattan satış yapmakta serbesttir.

Sıcak satışın yanısıra, LR üyelik koşullarıyla çalışan tüm iş ortakları sisteme yeni iş ortakları kaydedebilirler ve prim kazanabilirler. Kendi satışlarından, bu yeni üyelerin yaptıkları satışlardan ve onların yaptığı tüm alt üyelerin yaptıkları satışlardan puan kazanarak LR pazarlama planının belirlediği kriterden doğrultusunda prim hakederler. Primlerin yanısıra organizasyon lideri kalifikasyonunun başlamasıyla birlikte Mercedes marka şirket aracı kullanmaya hak kazanırlar.

Bugün 400 binin üzerinde iş ortağıyla 28 ülkede faaliyet gösteren LR Türkiye, dünyanın en büyük aloe vera üreticililerinden biri haline gelmiş ve özellikle konusunda aloe vera içerikli ürünler konusunda uzmanlaşmıştır. LR üyesi olarak siz de lr aloe vera ürünleri satarak hem satıştan, hem de kuracağınız üye organizasyonu ile aylık düzenli prim kazanarak ek gelir elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski