Müşteri Memnuniyetini Belgeler ile Sağlayın

Sistem belgelendirme ile müşteri memnuniyetini garanti altına alın. iso 9001 belgesi ile yönetim sistemi gereklileri kanıtlanmış oluyor.

Müşteri memnuniyetini sağlamak, kalite politikasının sunulması, işleyişle ilgili tüm detaylar direkt olarak iso 9001 belgesi ve diğer belgeler ile müşterilerinizin memnuniyetini sağlayabilir, kalitenizin belgelenmesini sağlayabilirsiniz.

Kanıtlanan Kalite

Alınan belgeler ile Kalite Yönetim Sistemi kanıtlıyor. Belgenin alınması, müşteri memnuniyetinin arttırılması için yönetim sisteminin olduğu, gereklerine uygun bir sistem üzerinden hizmet verildiği anlamına geliyor. İşleyiş, prosedür, organizasyon planı, ilgili formların tamamı bu sistemi ifade eder. Ürüne değil, sisteme verilen bir belgedir. iso 14001 çevre yönetim sistemi ile ise standardın neyi ürettiğinden ziyade nasıl üretildiği ile alakalıdır. Ürünlerin müşterilere ulaşmasına kadar olan tüm süreci, çevresel unsurları detaylı şekilde içine alarak inceler. Çevreye verilen zararı en aza indirmeyi hedefler.

Mevzuatlara uygun şekilde incelemeler yapılarak verilen belgeleri, kurum ve kuruluşların başarını da kanıtlamış olur. Kanıtlanan kalite ile üretimlerde firmaların profesyonelliği ön plana çıkar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski