Türkiye'nin En Büyük Gençlik Festivali Whitefest 2020

Tüm gece konserlerle, etkinlikler ve eğlenceli aktivitelerle kış aylarında doyasıya yaz aylarının sıcaklığını bulacağın Whitefest Uludağ, tüm müzik ve eğlence sevenlerin keyfine keyif katmak için geliyor. Tüm bu hazırlıklara artık başlandı. Geçmiş yılların deneyimleri ve sizlerin arzularına göre yepyeni şekilde Whitefest 2020 planlandı. Birbirinden farklı yeni sanatçılar, yeni etkinlikler ve yeni sürprizler Whitefest 2020 sizler için geliyor. Popüler şarkılar, birbirinden ünlü sanatçılar, alternatif yeni müzikler, sevilen ve birbirinden yetenekli DJ’ler ve tabi ki sen. Tüm bunların yer alacağı Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Whitefest 2020 hazır mısın?

Whitefest‘te  Event Hall sahnesi gece yarısından sonra geceniz artık daha renklenecek. Ünlü sanatçılardan Aleyna Tilki, Berkay, Edis, Gülşen, Hande Yener, Merve Özbey, Teoman ve Yıldız Tilbe eşliğinde sahneler daha da renklenecek ve tüm bu ünlü sanatçılar ile inanılmaz bir müzik şenliği yaşanacak. Üstelik Chill Zone sahnesinde Aksak, Bayram Özcan, Can Ayverdi,Çağlar Fidan,Doktor K, Elif Tanverdi, Efe Kantel, Gökay Belen, Jamie S, Murat Tokuz, Orkun Bozdemir, Serhat Demiral ve Yakuza gibi birbirinden kaliteli ve yetenekli DJ’ler keyfini yerine getirecek. Alya, Aslı Köse & Tai, Baran Bayraktar, Bengü Beker, Cihat Uğurel, Deniz Sipahi, Zeynep Bastik ve daha fazlası Whitefest 2020 sizleri bekliyor olacak.

Asla unutamayacağınız bir tecrübe ve doyasıya eğlence için Ocak ve Şubat aylarında Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Whitefest 2020’de görüşmek üzere. Rezervasyon ve fiyatlar için hemen sizde www.letsuludag.com girebilir ve bu eşsiz eğlence için şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski