Hızlı ve Güvenli Restoran Otomasyon Programı

Günümüzde birçok restoran işletme sahibi siparişlerini ve stok takibini en iyi ve en hızlı şekilde takip etmek için restoran otomasyonu programları ve adisyon programı gibi programları kullanmaktadır. AybitPos Restoran Otomasyon Programı sizlere restoran yönetiminde yaşanan veya karşılaşılacak olan karmaşaları ortadan kaldırmanıza yardımcı olmaktadır. Birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bu özellikler ile işletmenizi en iyi şekilde yönetebilir ve müşteri memnuniyetini zirveye taşıyabilirsiniz.

AybitPos Restoran Otomasyon Programını nerelerde kullanabilirsiniz?

-          Restoran Programı, müşterinden sipariş alma süreci, restoran personeli kontrolü ve işletmenin stok takibi gibi konularda işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır.

-          Cafe Programı, müşterinizden siparişin en hızlı ve en kolay şekilde alınmasını, alınan bu siparişin en hızlı şekilde eksiksiz biçimden hazırlanması için mutfağa doğru ve eksiksiz bilgi iletilmesini sağlamaktadır.

-          Pastane Sipariş Programı, tezgah satışındaki birçok işlerinizi oldukça kolaylaştıracak bir otomasyona sahiptir.

-          Pizza Sipariş Takip Programı, pizza restoran gibi işletmeler için menülerde kullanacağınız birbirinden farklı ürünler için malzeme sayısı kolayca belirtebilir ve ilave olarak seçilen ek malzeme fiyatı kolayca ekleyebilirsiniz.

-          Fast Food Pos Sistemi, işletmesinde self servis hizmeti veren firmalar için siparişlerin en hızlı ve en kolay alınmasını güvenle sağlamaktadır.

-          Zincir ve Franchise Restoran Sistemi ile merkez şubenizden tüm diğer şubelerin yönetimini hızlı bir biçimde ve kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bir işletmenin en hızlı şekilde büyüyebilmesi için karmaşık sorunların çözümlerinin hızlı ve eksiksiz şekilde yapılması gerekmektedir. Sizlerde AybitPos Restoran Otomasyon Programı ile adisyon hatalarına son verebilir, personelden kaynaklanan hataları önleyebilir, işletmede yaşanan kaçak ve kayıpların önüne kolayca geçebilirsiniz. Sizlerde daha fazla bilgi almak ve hemen demo talebinde bulunmak için www.atilimyazilim.com/aybit-restoran-otomasyon-programi adresine gelebilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski