En Özel Lezzetleriyle Çorlu Baklavacısı

Üretimi ve satışı bakımından Çorlu baklava firmamız, en özel ürünleri sizlere sunmaktadır. En kaliteli malzemelerle tadı damakta kalan tatlar için çalışmaktayız.

Baklava çok yaygın tüketilen bir şerbetli tatlıdır, ancak her baklavanın tadı aynı değildir. Bunun nedeni hamurdan iç malzeme ve şerbete kadar değişen nedenlere bağlanabilir.  Hamurun inceliği ve pişirme süresi, şerbet özellikleri en temel faktörlerdir.  Firmamız, hamur ustalarıyla istenen kıvamı elde eder ve pişirme aşamasında da fark yaratan hizmetler sunar. Ürünlerimiz, tadı daha da güzelleştiren odun ateşinde pişirilmektedir. Ağız tadınıza uygun olması için, gereken testler ve geliştirme yöntemlerine bakılmaktadır. Yani ekibimizle devamlı üretimi daha iyi bir kaliteye ulaştırmayı amaçlıyoruz.

Geleneksel açıdan baklavaya bakıldığı zaman çok eski dönemlerden beri bu lezzetin varlığı bilinmektedir. Farklı kültürlerde yaygın kullanılan bu tat, günümüzde de önemli günlerin ve ikramların en aranan tadı halindedir. Baklavanın kendi içinde türleri vardır ve firmamız bu her tadın en iyilerini sizlere aktarmaktadır. Çorlu tatlı arayışınıza bu açıdan ideal yanıtlar alabilirsiniz.
Börek türlerini de bulabileceğiniz firmamızda, su börekleri yer almaktadır. Peynirli ve kıymalı su böreklerinden dilediğiniz miktarda talep edebilir, mükemmel kahvaltı ve ikindi çaylarını geçirebilirsiniz.  Bazı toplantı ve eğlencelerde börekler iyi birer ikram olabilmektedir.  

Su böreği kıvamı ve pişirim özellikleri bakımından yine idealdir.  Adana böreğini de bulacağınız firmamızda Çorlu börek türleri arasından hangisinde karar verdiyseniz buna göre seçiminizi iletebilirsiniz. Böreklerimiz ve diğer tüm ürün çeşitlerimiz, ISO, HACCP standartlarına uygun şekilde üretilmektedir.  Güvenli bir şekilde tüketime devam edebilirsiniz. Firmamız, Türkiye çapında bir marka olmayı hedefleyen kurumsal alt yapıya sahiptir ve bunun için kendinden emin adımlarla ilerlemektedir.

En özel geleneksel tatlılardan biri de künefedir ve yenilirliği güzel bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.  Çorlu künefe firmamız, özenle hazırlanan ve taze sıcak şekilde sunuma çıkarılan ürünleri memnun kalacağınız şekilde hazırlar. Sevdiklerinizle huzur bulacağınız bir ortamda ister doğrudan gelip lezzetlerimizi tadarak isterseniz de sipariş vererek elde edebilirsiniz.

Kurumsal yapımızda Çorlu kahve türlerini de bulabilirsiniz.  Başka bir kategori olan bu türler, içecek kategorisindedir ve kahve bölümü kendi içinde özel türlere ayrılmaktadır. Gün içerisindeki yorgunluğu alacak, mideyi rahatlatacak özel kahvelerimizi deneyebilir, özel tatları hissedebilirsiniz. Talep edeceğiniz kahve türünü sitemiz üzerinde seçerek sipariş verebilirsiniz.

Haftanın 7 günü hizmet alabileceğiniz firmamızda, hediye amaçlı baklava siparişi verebilirsiniz.  Örneğin yeni bir dükkân açan arkadaşınıza, komşu esnafa tepsi baklava ikram edilebilir. Bazı hallerde özür dilemek için, yıldönümlerinde de baklava kullanılabilir.  Artık ne amaçla hediye vereceğiniz tamamen sizin kararınıza kalmıştır. Ancak baklavaya alternatif bir hediyelik tatlı istiyorsanız, çikolata setlerimizden de bahsedilmesi gerekir. Özel görünümlü çikolata setleri, içerik açısından da değişmektedir. Şehr-i Sanat Baklavacısı, Çorlu katmer de dahil olmak üzere tüm lezzetlerde tatmin eden sonuçlar verir.

Firmamızda bireysel satışlar yanında çok sayıda otel, restoran, süpermarket, pastane, mağazaya satışımız vardır. Yani tekli alım yapabileceğiniz gibi çoklu alım da yapabilirsiniz. Toplu alımlarda ekonomik bir bütçe ayarlaması söz konusudur. Uzun vadede yenileyen alımlarınız için ekstra görüşmeleri de firma yetkilimizle görüşebilirsiniz.

Çorlu içi kurye hizmetlerimize ek olarak yurt dışına kargo gönderimi de yapıyoruz.  Yani uzak mesafeye uygun bir paketleme ile sipariş göndermekteyiz. Bunun için firmamızla görüşebilir ve ayrıntılar hakkında bilgi alabilirsiniz.
  



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski