Salon Takibini Kolayca Yapma Fırsatı

Bir uygulama üzerinden salon takibi yapabilirsiniz.  Sıra dışı bir uygulama ile istediğiniz detaylar düğün salonu takip programı üzerinden görülebilir. Kuruluma gerek kalmadan salon takibi yapabileceğiniz sitemize, internet olan her yerden ulaşabilirsiniz. Ekstra bir uygulama işlemine gerek kalmadığı için sonucunuzun hızını da artıracaktır. İstediğiniz yerden kullanabileceğiniz online salon takip programı cihaz uyumu açısından da sorun yaratmaz.

Ne zaman organizasyon yapmanız gerekiyorsa ve salona ihtiyacınız varsa detaylı bir takvim görünümü ile salonlar arasından zaman temelinde karar verebilirsiniz.  Birçok salonun görülebileceği bu uygulama, detaylı bir organizasyon tanımı ile karşınıza çıkar. Kolayca kullanılan ara yüz sayesinde, salonun kişi kapasitesi de görülebilmektedir.

Özel günlerle ilgili de ayarlama yapabileceğiniz uygulamada kendi telefonunuzdaki rehberi doldurmanıza gerek kalmayacaktır. Kişileri yönetmek için özel günlere göre tanımlamalar yapmanız ve hatırlatma talep etmeniz gerekir. Çoklu kullanıcı, raporlamalar, mail bilgilendirmesi gibi özellikleri için de organizasyon takip programı işinizi büyük oranda kolaylaştıracaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski