F.A.S. Tarımsal Ürünler

F.A.S. Tarımsal Ürünler dünya sektörün ihtiyaç duyduğu organik, inorganik menşeli zirai bitki besleme, koruma ve güçlendirme gübrelerinin karışımlarının hazırlanması, üretilmesi ve müşteriye tedarik edilerek pazarlanması, sıvı ve toz gübreler olarak hizmet vermektedir. Sağladığı bu hizmet ile müşterilerine en uygun ve en doğru ürünleri sunmaktadır. Gelişmiş alt yapısı, alanında uzman kadrosu ve teknolojinin en verimli şekilde kullanılması için kaliteli ürünler üretmektedir.

Ürettiği ürünler ile müşterilerinin tarım alanında en yüksek verimlerin alınmasına katkı sağlamaktadır. Ayrıca çeşitli formdaki organik gübre ürünleri, ülkemizde üretilen bitki türlerinde en verimli şekilde kullanılmakta ve bu bitki türlerinin beslenmesine yardımcı olmaktadır. Çiftçilerin ihtiyaçlarına hızlı ve uygun şekilde yanıt verebilmek hedefiyle ülkemizde ve dünyada tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Sizlerde tüm ürünleri incelemek ve daha detaylı bilgi almak için hemen www.fastarim.com.tr sitesine gelebilirsiniz. Sormak istediklerinizi sorabilir veya bizleri arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski