Premium Wordpress Tema ve Eklenti Satışı

WordPress kısaca bir içerik yönetim sistemidir. Günümüzde internet sitelerinin neredeyse %34’ü alt yapı olarak WordPress kullanmaktadır. Öyle ki birçok farklı tema ve eklenti modülleri vardır. İlk zamanlarda önceliği blog olarak kullanmakta olsa, daha sonra birçok yapımcı tarafından farklı tasarımlar ve eklentiler geliştirildi ve çeşitli konularda da hizmet vermeye başladı. Örneğin e-ticaret sitelerinden tutunda portfolyo sitelerine kadar birçok farklı kullanım amacı için daha da geliştirilmiştir. Sizlerde sektörünüze göre en uygun Wordpress temaları seçerek kolayca kurabilir ve basit şekilde kendinize göre şekillendirebilirsiniz. Teorik olarak ihtiyacınız olan her türlü site konseptini WordPress olarak kurabilir ve yaratabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu oldukça basit olan WordPress ayrıca kullanıcılarına yüzlerce ücretsiz tema desteği de vermektedir.

Tabi ki şık bir site sahibi olmak için premium temalar çokça tercih edilmektedir. Tabi ki bu premium temalar ve Wordpress eklentileri oldukça maliyetli ve dolar üzerinden satılmaktadır. Bu yüzden WP Roza; geliştiriciler, tasarımcılar, ajanslar ve sizin için premium WordPress tema ve premium eklentileri en uygun fiyatlar ile bir araya getirmektedir. Kullanıcılar için sağlanan tüm tema ve eklentileri GPL lisansı aracılığıyla sunmaktadır.

Sizlerde birbirinden farklı premium tema ve eklentileri incelemek ve hemen uygun fiyatlar ile satın almak için www.wproza.com adresine gelebilirsiniz. Sormak istediklerinizi veya merak ettiklerinizi bizlere yazabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski