YouTube Photoshop Dersleri

Günümüzde birçok kişi photoshop dersleri ve grafik tasarım içerikleri ile ilgilenmektedir. Bu dersleri çoğu kişi çeşitli ihtiyaçlardan dolayı tercih etmektedir. İster hobi ister bir iş olarak yapmak için araştırmakta ve en doğru içerikleri veren platformları tercih etmektedirler. Eren Alkış uzun yıllardır kullanmış olduğu Adobe Photoshop, Adobe İllustrator, Adobe İndesign, Adobe Premiere Pro, Adobe Muse ve Adobe After Effect gibi programlarda birbirinden farklı video içerikleri hazırlamaktadır. Bu video içeriklerinde program eğitimleri, program ipuçları ve grafik tasarım konularında birbirinden farklı videolar üretmektedir. Bu videolar ile sizlerde logo tasarım, katalog tasarım, broşür tasarım, kartvizit tasarım ve kurumsal kimlik tasarımı gibi içeriklerin nasıl oluşturulacağı öğrenebilir ve yapabilirsiniz.

Tüm bunların yanında ayrıca dijital tasarım alanında; konsept çizim, speedart, Youtube kanal tasarımları, Twitch tasarımları, dijital çizim eğitimleri, karakter tasarımları ve banner tasarım eğitimlerine de ücretsiz şekilde kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik tüm bu videolar ile sizlerde sıfırdan veya kendi bilgilerinizi geliştirerek kazancınızı artırabilirsiniz.

Hemen şimdi sizde videolarımızı incelemek için Eren Alkış Youtube Kanalına gelin ve abone olun. Böylece tüm içeriklere kolayca ulaşın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski