Etkileşimli Video Performans Analizi

Geleneksel reklam ve içerik etkileşimine interaktif video ile yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Video izlenme sırasında/sonrasında elde edilen gerçek zamanlı anlamlı bilgileri kullanarak hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacaksınız. İzleyiciler klasik pasif video yerine etkileşime geçerek hikayeyi yönlendirir ve yönetebilir. İnteraktif videolar oyunlaştırma, eğlence kavramlarını bir araya getirerek katılım oranını arttırır. Cinema8'in bu platformda sunduğu araçlar sınırsız ve çok çeşitlidir. Video içerisine eklediğiniz her türlü etkileşim ve anketlerin raporlarını alarak, video sonuçlarını görebilmeniz gelişim sürecine katkı sağlayacaktır. İnteraktif videolar oyunlaştırma, eğlence kavramlarını bir araya getirerek katılım oranını arttırır. Cinema8'in bu platformda sunduğu araçlar sınırsız ve çok çeşitlidir. Uzaktan eğitim sistemi, herkes için uygun bir eğitim sistemidir. Çoğu engelleri ortadan kaldıran bu sistem aynı zamanda hayatınızı olağan seyrinde idame ettirirken eğitim hakkında faydalanmanızı sağlamaktadır.

Bazı etkileşim araçları bu açıdan size daha da çok fayda sağlayabilir. Video içerisinde kullanılan yönlendirmeler, seçenekler ve geri bildirimler izleyenin kararına göre şekillendiği zaman satış veriminiz de artışa geçecektir. Eğitsel içeriklerin interaktif videolar ile oyunlaştırılması bu bağlamda epey etkilidir. Cinema8 bunu yapmanızı sağlayan kapsamlı bir ortam sunar.

Öğrenme ortamının oyunlaştırma ile birleştirilmesi hedef kitleyi teşvik edici bir durumdur. Oyunlaştırma, ilişkileri genişletmek, uzun vadeli katılım sağlamak, müşteri ve çalışan bağlılığını artırmak için yeni yollar oluşturarak iş modellerini dönüştürüyor. Oyunlaştırmadaki ödül ise motivasyon ve arzularımızı kullanarak geri bildirimde bulunmamızı. Motive edici bir bilgi süreci beklentileri artırır. Etkileşim kapsamını daha da genişletir. Oyunlaştırma içeren öğretim amaçlı hazırlanmış bir video performansı artırmaya etki edebilir.

Bir iş yerindeki satış etkinlikleri düşünülürse süreçle alakalı daha verimli sonuçlar almak mümkündür. Örnek olarak, bir müşteriyi karşılama esnasında seçenekler üzerinden devam eden oyun gibi düşünülen bir videoda, seçenekler ve sonuçlar açısından oyunlaştırmanın artısı görülebilir. Bu aslında insanların özünde rekabeti sevmeleriyle de alakalıdır. Oyunlaştırma bir ödül için diğer kişileri eleme, geçme daha iyi olma unsurları barındırır. Geleneksel videoların farklı etkileşim araçlarıyla birleşerek hedefe daha çok yaklaşmanızı sağlaması mümkündür. Hem çağrışım yolu hem de oyunlaştırılan içeriklerin çekiciliği nedeniyle hayal dünyanızla paralel bir verim alabilirsiniz. Kurumlarda bu paket kullanımı birçok fayda sağlamaktadır ve Cinema8 bunu elde edebileceğiniz bir platformdur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski