Ateş Ölçer Kabini

Covid 19 virüsüne karşı yürütülen mücadelede kişilerde hastalığın tespiti ile birlikte hem mekanlarda hem de kişilerde dezenfeksiyon uygulamaları da çok önemli hale geldi. Korona virüse karşı yürütülen çalışmalarda kullanılan sağlık ekipmanları içinde ateş ölçer cihaz kabinleri gibi normal zamanlarda kullanılmayan ölçüm cihazları da var. Ama bugünlerde bu büyük ön tarama kabinlerini sık sık görmekteyiz. Bu kabinler aynı zamanda içine giren kişiyi dezenfekte eden dezenfektasyon kabinleri olarak da kullanılabilir. Bahsedilen bu komplike cihazlar çoğunlukla ithal edilen elektronik ölçüm aletleri arasında sayılmaktaydı. Fakat artık Sterilyo var.

 

Tamamen Türk mühendislerinin iki aylık inovasyon (araştırma ve geliştirme) çalışmaları sonucu üretilen Sterilyo firmamızın patentli ürünü olarak, yerli malı, tam otomasyonla çalışan bir dezenfeksiyon kabini biçiminde kullanıma sunuldu. Ona Sterilyo Tunnel de diyebilirsiniz. Bu tünel içinde geçen bir kaç saniyede kişinin ateş ölçümü de yapılıyor. Bu nedenle Sterilyo aynı zamanda ateş ölçer kabini şeklinde de adlandırılabilir.

 

Tek kişilik bir ön sağlık tarama kabini olan Sterilyo bundan böyle korona virüse karşı mücadelede genel halk sağlığının hizmetinde olacak. Özellikle hastane ve okul girişlerinde, havaalanı ve belediyeler gibi kamu binalarının girişlerinde ve istendiği takdirde özel işletmelerin girişlerinde çift fonksiyonlu kullanılabilir. Kablosuz olarak kendi bilgisayar yazılımına bağlı şekilde çalışan Sterilyo kabin ile dış mekanlardaki bakteri, mikrop ve virüs gibi oluşumlar iç mekanlara taşınmayacak, hastalığın bulaşması büyük ölçüde önlenecek ve virüsün temel belirtisi olan ateş de bu arada ölçülmüş olacaktır. Sterilyo hakkındaki teknik detaylar ve pazarlama koşulları firmamızın strerilyo.com tr adresli internet sitesinde görülebilir. Bu açıklamalar arasında yer alan "yerli üretim patentli ürün" ibaresi ise bize her zaman gurur verecektir.

 

Sitemizde yer alan ön bilgiler içinde kabinin ana girişi, dezenfeksiyon girişi ve ihtiyaç duyulduğunda eklenebilir modüler parçaların ürün fotoğraflarını ve listesini de göreceksiniz. Sterilyo bir dezenfeksiyon makinesi olarak kendi masaüstü programıyla çalışmaktadır ve geliştirilebilir uzak kontrol ve anlık veri izleme ile birlikte bulut depolama özelliklerine sahiptir. Sitemizdeki iletişim butonu üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski