Cep Garson Uygulaması

Günümüzde işletmelerin en büyük sorunlarından birisi uzun süren bekleme süreleri ve müşterilerinin bundan dolayı memnuniyetsiz olmasıdır. Durum bu şekilde olunca dolayısıyla işletmelerde müşteri kaybı ve az kazanç gibi durumu ile karşı karşıya kalıyor. Firmamız tarafından bu durumu engellemek amacıyla cep restoran otomasyon yazılımı özenli bir şekilde hazırlandı. Hazırlanan bu uygulama sayesinde işletme sahipleri birçok özelliği elinin altında bulabiliyor. Böylece hem işgücünden tasarruf ediyor hem de müşteri kitlesinin memnuniyetini kolayca yeniden kazanıyor.

Cep Garson işletmeler dışında müşterilerine de birçok imkan tanımaktadır. Özellikle sıkça gördüğümüz hesap için garson çağırmaya artık gerek kalmamaktadır. Dileyen müşteriler online ödeme yaparak kasaya hiç gitmeden işlemlerini bu uygulama ile yapabilmektedir. Özellikle nakit yerine kredi kartının günümüzde çokça yaygın şekilde kullanıldığı bu dönemlerde online ödeme sistemi çokça tercih edilmektedir.

Tüm ayrıntıların en iyi şekilde işleyen ve diğer birçok özelliği ile herkesin dikkatini çeken ve her firmanın kullanması gereken bu uygulama sizler için uygun paket seçeneği ile sunuluyor. Ayrıca sitemizde henüz yayınlanmayan paketler hakkında iletişim kurarak bilgi almanız mümkündür. Birçok özelliği yanında çeşitli avantajlar sunan bu uygulamayı cihazınıza indirmenize gerek yoktur. Sadece bizi arayarak ya da sizi arayalım formunu doldurarak bilgi ve satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Cep Garson uygulaması ülkemizde ilk kez hazırlanan bir projedir. Proje sayesinde tüm müşteriler dijital menü ile sipariş verebilecek hatta yabancı kişiler bile kolayca siparişi imkanından yararlanabilecek. Sunmuş olduğumuz bu uygulama ile sizlerde işletmenizi en yukarıya taşımak isterseniz mutlaka bizi arayın. Cep garson uygulaması İstanbul merkezli olup gizlilik politikasına büyük bir önem vermektedir. Talep edilen tüm kişisel bilgiler sadece firma da olup kimse ile paylaşılmamaktadır.

Tüm bunların yanında Cep Garson uygulaması müşteri memnuniyetini daha da yükseltmeniz için menülerinizde yer alan ürünler, almış oldukları hizmet kalitesi, kendilerine verilen servis hızı ve garson gibi tüm çalışanlarınızla ilgili geri bildirimde bulunabilme imkanı sağlamaktadır. Sizlerde birbirinden farklı özellikle ve kolay bir yönetim paneli sahip olan bu uygulamaya hemen erişmek için www.cepgarson.com sitemize gelebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski