Pileli Sürgülü Sineklik Modelleri

Pileli sürgülü sineklik; yaz aylarında artan sinek, böcek ve haşerelerin pencereden veya kapıdan eve girmesini önleyen fonksiyonel ve kullanışlı bir üründür. Pileli sineklik türleri pileli tül ile birlikte estetik bir görünüme sahiptir ve ekonomik olarak diğer sineklik türlerine göre daha avantajlıdır. Farklı birçok tasarımı bulunmakta ve evin şekline veya odalara göre istenilen pileli sineklik seçilebilmektedir. Eve giren böcek, sinek ve her türlü haşereden ciddi şekilde rahatsız olup sineklik taktırmak isteyen; bu sinekliklerin evdeki estetik görünümü bozmasını istemeyenler için pileli sineklikler kullanışlı bir ürün olmaktadır. Kullanım alanlarına göre sineklik modelleri şu çeşitlere ayrılmaktadır:

Kapı Sinekliği

Kapı sineklikleri içeriye giren her türlü haşereyi engellemek maksadıyla takılır. Birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Kapı sinekliğinin birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Örneğin; akordeon kapı sinekliği, mıknatıslı kapı sinekliği, sabit ya da taşınabilir kapı sinekliği gibi çeşitleri mevcuttur. Bazı kapı sineklikleri çıkarılıp takılan bir mekanizmaya sahip iken bazıları çıkarılmak için uygun değildir.

Dikey Pencere Sinekliği

Pencere sinekliği eğer daire üst katlarda ise her türlü sineğin ve haşerenin girmesini önlemek; alt katlarda veya müstakil bir evde oturuluyorsa her türlü böcek, sinek veya haşerenin eve girmesine engel olmak maksadıyla kullanılmaktadır. Dikey kullanılacak şekilde tasarlanmış pencere sineklikler yukarı doğru çekildiğinde açılmakta; aşağı doğru çekildiğinde kapanmaktadır.

Yatay Pencere Sinekliği

Kolay açılır ve kapanır şekilde tasarlanmış yatay pencere sinekliği, eve girmeye çalışan her türlü sinek, böcek ve haşereyi engeller. Mekanizma sağ ve sol yönlere doğru açılıp kapatılır.

Duble Kapı Pencere Sineklik

İki yöne birden açılabilen pencere sinekliği olup her türlü sinek, böcek ve haşerenin eve girmesini engellemektedir.

Sizde tüm ürünler için hemen www.denizcamsineklik.com/sineklik sitesine gelebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski