Yeni İş Fikirleri Sitesi

Bayilik sistemi, firmaların ürün veya hizmetlerini diğer firmalara yetki vererek daha hızlı noktaya ulaştırmasıdır. Bu işlem için seçtiğiniz ana firmadan bayilik isteğinde bulunursunuz, firma ile görüşme sağlarsınız ve iki taraf arasında belirtilen şartlarda anlaşma sağlanırsa sözleşme imzalanır. Firma yada bireysel olarak satış yapılmaya başlanılır. Bayilik, genel anlamda firmanın, bir malın yada hizmetin satış işlemi için başka bir bireye yada firmaya yetki vermesidir. Bayilik anlaşması yapılırken öncelikle iki taraf için tüm bayilik şartları belirlenir ve sözleşmelerde genellikle bayilik anlaşmasının iptali için gerekli yaptırımları içeren maddeler bulunur.

Diğer bir ifade ile bir firmanın marka bilinirliği ve bilgi birikimi ile satışını yaptığı mal ve hizmetleri başka bir firmaya kullanması için yetki vermesi işlemine bayilik vermek olarak ifade edilir. Güncel bir örnekle ifade etmek gerekirse marka dönerciler için tüm şubelerinde aynı ürün aynı tabela ile hizmet vermektedir. Girişimcilik sayesinde firma, ürünün tedarik, dekorasyon, marka bilinirliği ve hizmetinden faydalanır.

Bayilik almadan önce iş yapacağınız sektör alanı belirlenir, daha sonra aklınızdaki markaların bayilik alma şartlarını araştırmanız gerekir. Sizlerde isyeriacmak.com sitemiz üzerinden bayilik veren firmalar hakkında tüm aklınıza takılanları bulabilirsiniz. Daha sonra isteğiniz firmaların girişimcilik şartlarını karşılaştırarak, isterseniz firmalar ile görüşmek yapabilir, dilerseniz de bayilik şartları size uygun olan firma ile anlaşıp yeni işinizi en kısa sürede kurabilirsiniz. Tüm bu bilgileri internet sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski