Çanakkale Bungalow Evler

Ege Bölgesi ülkemizde yaz turizmi için en çok tercih edilen bölgelerdendir. Denizinin güzelliği, koyları, meltemi, yöresel tatları ve yeşilliğin güzel tonlarına sahip olması Ege'nin tatil için olmazsa olmaz hale gelmesini sağlamıştır. Deniz turizminin konforlu ve rahat tesisler ile buluşması insanı kendi evindeki rahat ve güvenli hissettiren ve tatil keyfini yaşatan bir kompleks haline gelmiştir. Ege'nin eşsiz denizi ve güzellikleri, o güzellikleri süsleyen yapılar ve olanaklarla paha biçilmez bir yaşam ve tatil bölgeleri oluşturmaktadır. Ege'nin incilerinden biri olan, yeşillikleri, zeytinlikleri ve masmavi denizi ile Çanakkale hayalinizdeki tatili yaşamak için en ideal merkezlerin başındadır. Antique Beach & Bungalow bu tatili size sunmak için adımlar atıp bu adımları sizlerin varlığı ile mükemmel bir yaşam alanı haline getiriyor.

Çanakkale bungalow evler denizin doğa ile buluştuğu yerde unutulmaz bir tatil sunma amacını misafirlerinin beklentileri ile harmanlayan cennetvari yapılardır. Özel tasarım ahşap yapılar olan ve tüm günlük ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde dizayne dilen bungalow evler ve Assos bungalow otelleri alışılmışın dışında güzel bir konaklama sağlamaktadır. Temizlik ve hijyeni önemli olmazsa olmaz kuralı haline getiren çalışma ekibi misafirlerine memnuniyetleri için gereken en büyük hizmeti sağlamaktadır. İki kişilik veya aile odası şeklinde tasarlanmış olan tesisler aileniz, arkadaşlarımız ve sevdikleriniz için deniz turizmini ahşabın güzelliği ile birleştirmiştir. İçinde bulunan yatak odası, banyo, duş, klima sıcak içecek ekipmanları, televizyon ve mutfağıyla evinizde hissettiren Çanakkale Assos bungalow butik otel bütün imkânlarını misafirlerinin konforu için sarf etmektedir.

Ege'de olmanın verdiği imkânlardan yararlanabileceğiniz konaklama tesisleri grup aktiviteleri, düğün ve nişan organizasyonları, eğitimler, etkinlikler için de beklentileri gerçeğe dönüştüren yerlerdir. Çanakkale bungalow otel hijyenik, temiz ve konforlu yapısının yanı sıra orda bulunan Çanakkale Assos plaj için de günübirlik giriş imkanı tanımaktadır. Ender güzellikteki kum plajda deniz ve güneşin oluşturduğu ambiyansa eşlik eden lezzetli snack bar menüsü damak zevkinin de tatilden pay almasını sağlamaktadır. Yeşilyurt ve Adatepe köylerine, Midilli adasına, antik Troya adasına yakın lokasyonda olan Antique Beach & Bungalow aynı zamanda Ege Bölgesi'nin kendine has şaraplarını tadabileceğiniz bağlara da komşuluk etmektedir. Otantik kahvaltısının lezzetine varmanın hazzını sunan Çanakkale bungalow evlerde konaklama ve tatil yapmanın yanı sıra haftanın belirli günleri kurulan Küçükkuyu ve Ahmetçe'nin organik köy pazarlarında yöresel peynir çeşitlerinden mevsim meyve ve sebzelerin kadar faydalanabilirsiniz. Daha fazlası ve rezervasyon için hemen antiquebeach.com.tr sitesine gelebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski