Kayıp İlanı Yayınlama Sitesi

Eski zamanlarda köylerde ve küçük yerleşimlerde bir ürün veya evcil hayvan sahibin olsaydınız bunu herkes bilirdi. O ürünün veya hayvanın kaybolması durumunda da sınırlı alan ve kişiler sayesinde kolay bir şekilde bulunurdu. Şehirleşme ve nüfusun artması ile kaybolan ürün veya evcil hayvanı bulmak zorlaşmıştır. Ürünü tanıtmak, anlatmak, sizin için değerini belirtmek, kaybolduğu yerdeki insanlara teker teker sormak gibi eylemler hem çok yorucu hem de az kişiye hitap edebilmektedir. Böyle durumlarda teknolojik imkanlardan faydalanmak kaybettiğiniz şeyi bulmak için en önemli fırsat olmaktadır.

İnternet ile birlikte kayıp ilanı ver arayışında bulunarak web sitelerine kayıp ilanı verebilirsiniz. Geniş bir kullanıcı kitlesine ev sahipliği yapan bikayip.com kaybolan yakınlarınız, çocuklar, evcil hayvanlar ve eşyalar konusunda destek olmak amacıyla kurulup bunları bulmanız için internetin tüm imkanlarını kullanmaktadır. Dijital dünyanın sağladığı avantajlardan biri olan mobil kullanım ve konum hizmeti ile kaybolan eşyaların kaybolduğu bölgedeki kullanıcılarına bildirim gönderen site bölgede yaşayan herhangi birinin kaybolan ürün ile denk geldiğinde haber vermesini sağlamaktadır. İnsanın insana yardımı ve vicdanına güvenen site kayıp ilanı konusunda destek olmak için detaylı kayıp ilanı alıp bunu diğer kullanıcılar ile paylaşmaktadır. Canınızdan çok sevdiğiniz evcil hayvanınızın kaşla göz arasında kayıplara karıştığı durumlarda çaresizce beklemek veya sokak sokak aramak dışında kayıp evcil hayvan ilanları bölümüne ilan vererek bulunması ihtimalini arttırabilirsiniz. Bulunan ürünlerin de paylaşıldığı ve kayıplarla eleştirildiği site ile evcil hayvanınızı bulan olduğunda bunu görebilirsiniz.

Kayıp ve çalıntı konusunda hizmet veren sitede kara liste bölümü bulunmaktadır. Bu listeye satın almak üzere olduğunuz ya da sokakta bulduğunuz ürünün seri numarasını girip kayıp veya çalıntı olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bir başkasına yarım etme üzerine kurulu bu sistem ile daha önce kaybolan eşyalarına ve evcil hayvanlarına ulaşan insanların var olduğunu bilmek kayıplara tekrar ulaşmak konusunda umut olmaktadır. Cep telefonu, araba, motosiklet, kuş, kedi, köpek, insan kısaca gözden kaybolan her şey için kullanabileceğiniz bikayip.com hiç beklemediğiniz zamanda sizi mutlu edecek haberi bir başkasının yardımı ile verme umudunu sizlerle her zaman paylaşmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski