Yüz Masaj Aleti Roller Ürünleri

Uzak Doğu'da yıllardır tercih edilmesine rağmen face roller satın al, bunun bizim için yeni bir trend olduğunu söylemek mümkündür. Her ihtiyaca ayrı ayrı cevap veren bu araçlar etkili cilt bakımı için gereklidir. Daha sağlıklı bir cilt vaat eden yüz masajlarının birçok farklı türü vardır.


Son yıllarda giderek jade roller satın al daha popüler hale gelen cilt temizleme cihazları cildi temizler ve ölü hücrelerden arındırır. Küçük tüyleri sayesinde cildi derin bir şekilde temizleyen bu cihazlar, temizleme jeli veya köpük ile birlikte kullanılır. Titreşim özelliği sayesinde, cildinize bir yandan masaj yapan bu cihazlar etkili cilt bakımı için gereklidir. Sıklıkla adını duyduğumuz yeşim rollerinin faydaları saymakla bitmiyor. Yüzdeki şişliği azaltan, ciltteki kan dolaşımını artıran, stresi azaltan ve yüzü şekillendiren bu roller, kullandığınız cilt bakım ürünlerinin etkisini de artırır. Uzmanlar, cilde birçok faydası olan bu yüz masajının buzdolabında saklanmasını da önermektedir.


Tıpkı yeşim rolleri gibi, buzdolabında tutulan yüz masaj aleti doğal taş yaşlanmaya karşı etkisi vardır. Bu özel taşlar, doğru masaj tekniği ile kullanıldığında, yüzdeki şişkinliği azaltır ve kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede cildiniz çok daha canlı ve parlak bir görünüm kazanır. Özellikle kırışıklıklarda etkili olan doğal masaj taşları, yaşlanmaya karşı etkili bir yüz masajı arayanlar için idealdir. Uzak Doğu'da yüz masaj aleti roller uzun yıllardır cilt bakımda kullanılan ve üstünde küçük iğneler bulunan bir cilt bakım aracıdır. İğnelerin boyutu 0,5 mm ila 3 mm arasındadır. Son yıllarda ülkemizde sıkça tercih edilen Dermaroller, deride mikro kanallar açarak cildi uyarır. Bu şekilde kullanılan ürünlerin etkisi artar. Özellikle lekeli alanlarda kullanılan bu yüz masajı, gözaltındaki morluklara karşı çok etkili bir özelliğe sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski