En İyi Rötuş Boya Ürünleri

En iyi rötuş boya ürünlerinin bulunulabileceği www.colorsmotors.com adresli web sitesi incelenilerek sonrasında aracın boyası hakkında karar vermek, son derece yerinde ve mantıklı olur. Rötuş boyaların araçlara sağladığı çeşitli faydalar bulunmaktadır. Bu faydaları şu maddeler halinde sıralayabiliriz. Rötuş sprey boya, aracın orijinal rengi ile uyumludur. Ancak aracın rengiyle uyumlu olmayan boyaların yapıldığına da rastlanabilmektedir. Bu nedenle boya yaptırırken profesyonel bir destek almak son derece mühimdir. Firmamız, rötuş yapılacak olan bölgenin rengini tanımlamaya yönelik kamera kullanarak %100 renk uyumu sağlamaktadır.

Rötuş boyası sprey, tüm çatlak ve çiziklerde kolaylıkla kullanılabilmektedir. Firmamızın sunmuş olduğu rötuş boyalar, 4 adımda kolay bir biçimde gerçekleştirilerek çıkarılabilen boyalardır. Rötuş boyalarda hata olma olasılığı son derece düşüktür. Color-S Motors rötuş boya kiti sayesinde kolay uygulama sağlanır, kit uzun raf ömrüne sahiptir, tüm yüzeylerde mükemmel sonuç doğurur. Alman patentli Cleaning Solution, araç yüzeyindeki fazla boyayı çıkarıp uygulama hatalarını düzeltmektedir.

Ayrıca rötuş boya sitemiz üzerinden satın alınarak aşağıda yer alan adımların izlenmesi sonucu araç boyanabilir ve istenilen sonuca kısa süre içerisinde fazla zahmete girilmeden ulaşılabilir. Bu adımları şu şekilde sayabiliriz:

Paint

Boya koduna özel hazırlanmış boyanızı yüzeye uygulayınız ve 5-10 dakika kuruması için bekleyiniz.

Cleaning Solution

Rötuşlama yapılan alana fazla bastırma yapılmadan silme bezi ve takoz yardımıyla boya fazlalıkları alınır.

Polishing Paste

Rötuş yapılan bölgeye ve kenar çevre bölgelerine sünger ve polishing paste ile yüzeye bastırmadan uygulama yapılması gerekmektedir.

Finishing Wax

Rötuş uygulanan bölgeye ve kenar çevre bölgelerine, sünger ve finishing wax ile bastırılmadan uygulanması ve mikrofiber bez ile silinmesi gerekir.

Söz konusu boyalar, özel tasarım ahşap kutu içerisinde gönderilir; 1. sınıf kaliteli malzemedir. Uygulama esnasında tecrübe gerektirmez. Araca uygun ve uyumlu renk kodu, www.colorsmotors.com adresli sitemizde yer alan yönlendirmeler sayesinde kolaylıkla bulunulabilmektedir.

Color-S Motors sitemizden aracınıza uygun ve uyumlu olan motip sprey boya ve sprey araç boyası gibi tüm boya çeşitleri incelenebilir; kaliteli ürünler renk uyumu belirlendikten sonra uygun fiyatlara satın alınabilir. Sitemizde üyelik yapılarak satış gerçekleştirilebildiği gibi üyeliksiz bir şekilde de alışveriş gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca sitemizden yapılan alışverişlerde hediye çeki de kullanılabilmektedir. Siz de aracınızın en önemli unsuru olan ve görünürlük açısından son derece önem arz eden böyle bir konuda alanında uzman bir ekipten hizmet ve ürün almak istediğinizde; sitemizde yer alan iletişim kanallarından firmamızla irtibata geçmenizi öneririz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski