Hatay İskenderun Hazır Rulo Çim Ürünleri

Pek çok maksatla kullanılan ve uygun görülen her ortama uyumlu bir şekilde yerleştirilen hazır rulo çim İskenderun Hatay, büyük ekim alanlarına uygun karışım çim tohumlarının eşit miktarda ekilmesiyle üretilmektedir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken husus, ekimden önce çimin altına serilen şilte olmalıdır. Çünkü ruloyu yani kesilen çim ve toprağı bir arada tutacak olan malzeme olarak şilteyi görebiliriz. Çim üretimi çim bakımında olduğu gibi zor bir süreçtir. Çimin; sıklığı, sulama ve yöntemi, nakliyesi ve gübreleme gibi birçok zor ve yorucu işlemi bulunmaktadır. Ayrıca çimin zararlı otlardan muhafazası ve temizlenmesi de tüm bunlara ek olarak söylenebilir.

Hazır rulo çim ürünleri yanında kilitli parke taş firmaları İskenderun Hatay ürünlerinin de satışı Sem-Taş Yapı tarafından gerçekleştirilmektedir. Uzun yıllar her türlü doğa şartlarına ve ağır yüke dayanmakta olan beton parke taşlarının sağlamlığı ve dayanıklılığı günümüzde herkes tarafından görülmekte ve onaylanmaktadır. Beton parke taşları ve dekoratif taşlar %5'ten daha az oranda bir emiciliğe sahip olduğu için asfalt ve diğer kaplama malzemelerine nazaran oldukça uzun ömürlüdür. Böylelikle malzemenin ömrüne ve görüntüsüne en çok zararı bulunan tuzlar ve kimyasal maddelerin zararlı etkileri minimum düzeye indirgenmektedir. Bununla birlikte zemin kaplama malzemelerinin ömrü, yüzey aşınma mukavemetine bağlı olarak değişmektedir.

Beton parke taşları; yüksek evsaflı beton ile üretilmesinin yanı sıra vibrasyon ve pres uygulamalarına da tabi tutulduklarından yüksek dayanımlara ulaşmaktadır. Bu sıkıştırma ve vibrasyonun etkisiyle birlikte betonda hava boşluğu minimum düzeye indirildiğinden, su emme oranı düşük olmaktadır. Bu da dona karşı direncinin artmasını sağlamaktadır. Bu sebeple beton parke taşlarının kullanım süresi, alternatif kaplama malzemelerine (asfalt, yerinde dökme beton vb.) kıyasla daha uzun olmaktadır. Yapısal ve bitkisel Peyzaj firmaları İskenderun Hatay açısından bakıldığında Sem-Taş Yapı kaliteli ve güvenli ürünleriyle hizmet vermeyi amaçlamakta; çevreyi her zaman yaşanabilir temizlikte tutmayı arzulamaktadır. Daha fazla bilgi ve sipariş için semtasyapi.com sitesine gelebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski