İstanbul Plajları Sitesi

İstanbul'da pek çok plaj kadınlar ve erkekler için hizmete açılmıştır. Plaj temizliğinin oldukça önem taşıması nedeniyle her plaj müşteri memnuniyetini karşılamamaktadır. İstanbul plajları sitesi olarak sizlere hizmet veren Sarıyer kadınlar plajı hakkında bilgi vermekteyiz. Sarıyer kadınlar plajı İstanbul plajları arasında temizliği ve güvenliği ile dikkat çekmektedir. Plajın deniz zemini ve kumsal kısmı tamamen kumdan oluşmakta ve adını buradan alarak Altınkum plajı olarak anılmaktadır. Plaja girerken cüzi bir miktarda giriş ücreti talep edilirken içeride yapacağınız harcamalarda zorunlu tutulduğunuz hiçbir hizmet yoktur.

Kadınlar plajı ve halk plajı olarak hizmet veren Altınkum plajında ister kadın kadına bir tatil ister karışık bir tatil geçirmeniz mümkündür. Giriş ücretinden sonra içeride hiçbir ücret ödemeden yararlanabileceğiniz duş, soyunma kabini, giyinme odaları ve masalar mevcuttur. Masa sandalyeler dışarıdan yiyecek getiren bireylerin de ücretsiz kullanımına açıktır.

İstanbul plajları arasında ismini duyuran Sarıyer kadınlar plajı ve Altınkum plajı sizlere eşsiz bir hizmetin garantisini vermektedir. Günübirlik ziyaretçilerin ortak noktası olan ve deniz, kum, güneş üçlüsü ile insanların huzurlu bir gün geçirmelerine fırsat sunan Sarıyer Altınkum Plajı son derece profesyonel ve güvenli bir hizmet sağlamaktadır. Plaj içerisinde cankurtaranlar yer almakta ve herhangi bir olası olumsuzlukta sizlerin yardımına koşmaktadır. Sarıyer merkeze çok az uzaklıkta olan Altınkum plajının açık adresine web sitesi üzerinden ulaşmanız mümkündür. Hemen bilgi için sizde www.altinkumsariyerplaji.com sitesine gelebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski