Medya Planlama Ajansları

Reklamcılık, modern çağda en çok görülen ve günlük hayatta sürekli karşılaştığımız metin, görsel, animasyon, ürün tanıtım filmleri ya da video izlerken aniden gelen ve birkaç saniye süren kısa videoların perde arkasındaki sektördür. Günümüzde markalar ürünlerini potansiyel müşterileri ile buluşturmak için farklı yollar deneyip en etkili çözümü elde etmek isterler. Bunun için internet dünyasından faydalanmak ve kullanıcıları milyarlar ile belirtilen bu mecrada kendi reklamlarını yapmak için bir dijital reklam ajansı ile birlikte çalışırlar. Çalıştıkları ajansın kendi beklentilerine uygun veya onun üstünde hizmet vermesini isteyen markalar için uygun ajans arayışı, ürün satmak için atılacak en önemli adımlardandır.

Bir reklam ajansının kendini kanıtlayabilmesi için geçmiş çalışmalarını müşterilerine sunması ve bundan aldığı sonucu kendine referans olarak alması gerekir. Kendisine ulaşan markaya reklam stratejileri ve bütçenin ne olacağı, nasıl kullanılacağı konusunda bilgi vermesi reklam için kullandığı kanalları anlatması önemlidir. Dijital dünyanın etkisini bilip bu bilinç ile hizmet vermeyi amaçlayan ajanslar, reklam ajansları İstanbul arayışları olan markalar tarafından daha çok tercih edilir. Scarlet dijital dünyanın marka için önemine hâkim olan ve hizmet verdiği markalar ve ürünleri için pazar araştırması, raporlama, doğru kanallar ile ürünü tanıtma, her markaya özel strateji geliştirme, hedef kitleyi belirleyip etkileme yolu bulma, rekabet ortamını tanıma, en kısa yollarla marka tanınırlığını artırmak için strateji planlama ekibi ve dijital etkileşim ekibi ile birlikte çalışan aynı zamanda reklam danışmanı olma hizmeti sunan bir ajanstır.

Ajans bünyesinde bulunan kreatif ekip reklam konusundaki tecrübe ve yaratıcı fikirleri ile içerik belirleme ve reklamın yapılma şekli konusunda fikir sunarken dijital etkileşim ekibi sosyal medya konusundaki tecrübesini kullanarak reklamı zenginleştirme konusunda destek sağlamaktadır. Strateji planlama ekibi birkaç aşamada kontrol ve planlama ile reklamın gidişatını ve yaptığı etkiyi denetleyici bunların raporlarını sunmaktadır. Ayrıca ajans dijital reklamcılığın yanında geleneksel medya reklamcılığı konusunda da çalışmaları ile ileri seviyede olduğunu kanıtlıyor. Televizyon ve radyo reklamcılığı, açık hava ve bilboard tasarımları, popüler dergilere reklam yerleştirme gibi çalışmaları birçok kanal ile reklam yapabilme gücünü göstermektedir.

Scarlet reklam konusunda sosyal medyanın gücünü bilip bunu kullanan bir ajanstır. E-mail pazarlaması, ürün ve markanın arama motorundan üst sıraya çıkmasını sağlama, sosyal medya yönetimi ve sosyal medya pazarlaması gibi hizmetleri en yüksek kalitede sunarak medya planlama ajansları içerisinde kaliteli ve ileri seviye bir ajans olduğunu gözler önüne sermektedir. Dijital tasarımlar konusunda yaratıcılığın ve hedef kitleye hitabetin adresi olan ajans müşteri ile marka arasında etkili bir şekilde mekik dokuyarak markanın müşteri için mükemmeliyet ve kalite adresi olarak hatırlanmasını sağlar. Markalar için web site tasarımı yapıp e-ticaret desteği sunan Scarlet internetini getirdiği lütufları marka ve müşteri arasına sererek müşterinin en kolay şekilde ürüne ulaşmasına ve alternatif ürünleri görmesine imkân sağlayacak ve estetik zevki ön planda olan web siteleri tasarlamaktadır.

Scarlet sosyal medya ve internetin varlığının reklamcılık için genele daha kısa sürede yayılma olduğunun farkında olan, bunun imkânlarından yararlanan, bunları markaların hizmetine sunan, kullanıcıların görebileceği ve en yüksek etkileşim alınabilecek düzeyde reklam hizmeti verir. Dijital reklamın en büyük avantajının denetlenebilirlik ve geri dönüşleri takip etme fırsatı sunma olduğunun bilincinde olan ajans ekibi ve donanımı ile ileri düzey bir dijital medya ajansı olup daha ileriye gitmek için kendini düzenli olarak yenilemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski