Melodi İndirme Sitesi

Melodiler insanların hayatına renk katarak ruhsal değişimlerini sağlamaktadır. Melodi indirme sitesi olan Phoneky ise insanların günlük hayatta sıkıldığı melodilerden uzaklaşmalarını sağlarken aynı zamanda yeni melodiler ile motive olmalarına da neden olmaktadır. Kişiler Phoneky üzerinden birkaç kişisel bilgi ile kaydını gerçekleştirdikten sonra uygulama üzerinden çeşitli hizmetlere erişebilmektedirler. Tamamen ücretsiz bir uygulama olan melodi indirme sitesi sizlere animasyon, zil sesi, melodiler, arka plan fotoğrafları gibi hizmetleri de sunmaktadır. Uygulamaya kayıt sırasında hiçbir kullanıcıdan kişisel bilgilerinin yanı sıra ücret talep edilmemektedir. Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Phoneky pek çok insanın telefonunun içeriğini çeşitlendirmek ve kişiselleştirmek için tercih ettiği bir uygulama olmuştur.

Melodi indirme sitesinden çok daha fazlası olan Phoneky aracılığı ile sizler de Phoneky'nin sunduğu eşsiz melodiler ve zil seslerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Melodi indirme sitesi olan Phoneky aracılığıyla beğendiğiniz herhangi bir melodi, zil sesi ya da arka planı uygulama içerisinde diğer kullanıcılar ile kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Favori listelerinizi oluşturarak diğer sevdiğiniz tüm parçaları içerisinde toplamanız mümkündür.  Telefonunuzun zil sesini değiştirmenin uygulamayı kullanarak oldukça kolay olduğunu anlarken aynı zamanda diğeri içerikleri de uygulama içerisinden hızlı ve basit bir şekilde kullanabilirsiniz.

Melodi indirme sitesi plan Phoneky sizlere sunmuş olduğu diğer içeriklerle birlikte de sıklıkla tercih edilmekte ve az alan kaplaması sebebiyle avantaj sağlamaktadır. Uygulama hem telefon üzerinden hem de web sitesi üzerinden erişime açıktır. Tüm soruların cevabı ve uygulamanın nasıl kullanılacağı Phoneky kullanıcılarının daha kolay bir şekilde erişim sağlaması için uygulama içerisinde detaylı bir şekilde açıklanmaktadır. Birkaç kişisel bilginiz ile dakikalar içerisinde uygulamaya kaydolarak Phoneky'nin eşsiz içeriklerinden ücretsiz olarak yararlanma imkanından faydalanabilirsiniz. Sizde tümünü incelemek için tr.phoneky.com sitesine gelebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidrolik Kirici Nedir

3D Baski Hizmetleri

Uc Boyutlu Baski